INSYA ALLAH! REZEKI KITA DIMARHABAN2U.COM


marhaban2u.com

JANA PENDAPATAN & DOWNLOAD NASYID DI MARHABAN2U.COM


marhaban2u.com

Tuesday, October 26, 2010

MAKLUMAN PERPINDAHAN OPERASI KE WWW.SAHABATAMAL.COM

Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh;

Kepada yang dikasihi kaum keluarga, sahabat handai dan sekelian warga Komuniti Sahabat Amal yang dimuliakan.

Di sini saya ingin memaklumkan bahawa bermula Nov 2010 ini, web rasmi mewakili diri, tulisan, produk dan aktiviti saya adalah sepenuhnya di www.sahabatamal.com. manakala blog www.ustaz-amal.blogspot yang saya kendalikan 3 tahun lalu iaitu sejak Mac 2007 akan terus di aktifkan sebagai diari keluarga.

Saya ingin mengucapkan jutaan terimakasih di atas doa,sokongan dan segala nasihat yang telah diberikan oleh sekelian sahabat yang budiman.Kebaikan sahabat sekelian tidak akan dilupakan. Walaupun berpindah ke premis baru,Insya Allah segala kenangan indah bersama sahabat sekelian melalui blog ini tidak akan dilupakan. Di blog inilah saya telah mengasah bakat saya, memperolehi ramai sahabat baru bahkan tiga buah buku saya adalah bermula dari artikel-artikel yang dipaparkan di sini. Alhamdulillah. Semuanya di atas kurniaanNya.

Semoga penghijrahan ke premis (sesawang baru)akan menghasilkan natijah yang baik, faedah yang banyak, pahala yang berterusan, manfaat yang berganda buat kita semua khasnya buat islam yang tercinta. Teruskan persahabatan kita di www.sahabatamal.com.Hebahkan kepada rakan-rakan kita yang lain. Jumpa di sana!

Assalamu'alaikum Warahmatullah.
27 Okt 2010
Saujana Utama.

2 comments:

Mr.Clancy said...

assalamualaikum ustaz.saya nak tanya skit.mengenai solat.ketika solat saya sering di ganggu oleh bisikan syaitan di hati.jadi bila jadi begitu saya beristifar.jadi salah ke saya berbuat begitu?

عبده العمراوى said...شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف خزانات بسيهات

 
© Copyright by SAHABAT AMAL  |  Template by Blogspot tutorial